A vonatok

A bipolarisvilag.hu oldalon bemutatkozik új szerzőnk, szerkesztőnk B.Zsu861 szerzőnéven.

vasútállomás



A vonatok

Mindig csak a vonatokat néztem. Kezdetben azt hittem csupán egy furcsa hóbort és majd elmúlik, de tévedtem. Bipolaritásom egy újabb irányt vett, egy újabb mánia vette kezdetét . Hurrá! Ekkor jött a bliccelés, mert 2005-ben meg nem vették elég komolyan, ha jegy nélkül utazol, így a WC-ben állva Kaposvártól - Budapestig vagy Pécsig suhantam árkon-bokron. 

A vonat éltetett, az új hipomániám. Bejártam vele a fél térképet, de egy cseppet se lettem boldogabb. Budapest, Pécs, Győr, Kaposvár, Balatonszárszó, ahol az iskola áll - ahova egy korábbi osztálytársam járt- és miért is ne kedvenc költőmről, József Attiláról kapta volna becses nevét. 

A térképet, mint a kalóz a hajót úgy birtokoltam, de ez sem volt elég. Mámoros éjszakák követték egymást, de mániám nem enyhült, mitöbb fokozódott. Egyre különösebb alakok jöttek életembe , és a szerelem fuvallata még félig sem érintett meg, ez csupán egy puszta szexuális késztetés volt, melyet csillapítani kellett. 

Teltek az évek és vége lett a főiskolának, hajam deres lett, éreztem telik az idő, és már nem szerettem sem a vonatokat, sem a pergő időt, csak a furcsát és váratlant.

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: B.Zsu861
Feltölés időpontja: 2020.01.06. 11 óra 12 perc
Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: pixabay.com





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu