Megújult a bipolarisvilag.hu

Az idén 10 esztendős bipolarisvilag.hu születésnapját ünnepelve az oldal új immár reszponzív köntöst kapott, s így most már táblagépeken és mobiltelefonokon is lehet élvezni az oldal szolgáltatásait. A tesztelési időben egyes funkciók még korlátozva lesznek.

Bipoláris világ

Örömmel és büszkeséggel jelenthetem be, hogy a bipolarisvilag.hu, amely jogelőddel 10 éve segíti a betegek és hozzátartozókat mindennapi és általános információkkal megújult. Tulajdonosként és web-programozóként úgy éreztem, hogy joggal lenne elvárható a látogatók részéről, hogy a weboldal több eszközön és könnyebben legyen elérhető, nem mellesleg esztétikusabb és átláthatóbb felület kialakítását is szükségesnek láttam.

A megújult weboldal mellett egy új fórum is helyet kapott. Ez a fórum az oldalhoz tartozó fórum, azaz nem más szolgáltató biztosítja a szolgáltatást, ahogy korábban. Ez a fórum már nem tartalmaz felesleges reklámokat, könnyen moderálható, csak a bipolarisvilag.hu kezeli az adatokat, és amikor a weboldal elérhető, akkor a fórum is, ami az év 99,6%-ban áll rendelkezésre.

Ami talán kellemetlenebb, de az új fórum még nem reszponzív, azonban az avstat statisztikái alapján az előző fórumra való átirányítások döntően nagy része asztali gépekről érkezett. Az új fórumra újra kell regisztrálni, ezt már elég sokam meg is tették, de a fórum aktivitása, még nem indult meg. Lehet bátran fórumozni, a felhasználónevek továbbra is maximálisan biztosítják az inkognitót.

Reményeim szerint az új környezet megkönnyíti az oldalra látogatók életét. Az oldal továbbra is az én tulajdonomban áll és az én finanszírozásomból működik. Azonban elgondolkoztam már azon, hogy hogyan lehetne egy egyesület, vagy akár nagyobb összefogás esetén egy alapítvány létrehozása mellett biztosítani az üzemeltetést, sőt nagyobb feladatokat is elvállalni, oktatás és rendezvények formájában. Nem szeretnék magányos hős lenni, örülnék, ha a bipoláris világ több ezres redundáns látogató köre közösségé formálódna.

Ezek mellett nagyon hasznos lenne, ha lenne jelentkező segédszerkesztőnek, vagy szerkesztőnek. (Jelentkezni lehet a szerkeszto@bipolarisvilag.hu e-mail címen.)A betanítás a pozícióban távoli gépen történne, fél óra alatt el lenne alaposan magyarázva, hogy lehet feltölteni egy cikket gyakorlatilag egy perc alatt. A módosításra is szükség lehet, az új rendszerben erre is bármikor mód van. Szóval nagyon könnyen lenne tanulható és nagyban megkönnyítené az oldal hatékony működését.

Jómagam csak főállásom, mellette vállalkozásom és magánéletem melletti szabad időmben tudom csak az oldalt fejleszteni, tartalommal bővíteni. Emiatt nagyon hasznos lenne, ha lenne olyan, aki esetleges friss cikkeket vadász le a neten és tenné ezt közzé a százszázalékosan közhasznú weboldalunkon.

Öröm, hogy a bipolarisvilag.hu és jogelődjei a 10 esztendő alatt semmilyen jogi vitába nem keveredett. Ez köszönhető eddigi szerkesztőink jogkövető magatartásának. Biztos sokan észrevették, hogy az oldalunkon nem ugrik fel figyelmeztetés a sütik használatáról. Ez valószínűleg így is marad, hiszen mi se a statisztikákra nem használunk sütiket. A bejelentkezés követően már igen, ellenben ez az oldal szabályzatában rögzítve is van, így erre nem kell minden egyes belépésnél figyelmeztetnem a felhasználókat. Jelenleg még nem lehet belépni az oldalra, bejelentkezés után lehetőség lesz hozzászólni a cikkekhez.

Ez a szolgáltatás tesztidőszakban nem lesz elérhető, de októbertől már ez is korlátlanul kihasználható lehetőség lesz.
Érezzétek jól magatokat az megújult weboldalon. Bármely hibával találkoztok, kérem jelezzétek a hiba@bipolarisvilag.hu e-mail címen.

Támogasd az oldalt: https://www.patreon.com/bipolarisvilag



Tetszik a hír? Osszd meg ismerőseiddel!






Tetszik az oldal?




Feltöltő: Korcz Attila
Feltölés időpontja: 2016.09.12. 20 óra 19 perc
Forrás: Bipoláris világ
Kép forrás:

1. kép: Bipoláris világ





Partner linkek:

Több, mint HACCP: tobbminthaccp.hu

Ne kertelj, kertész vállalkozás:nekertelj.hu